Inloggning till Forum
Intressanta webblänkar

Elbilsladdning

Läs om elbilsladdning på https://karleksorten.org/dokument/elbilsladdningssystem-fran-eways/ som också kan nås via flik Dokument och välj Introduktion för användare av Eways elbilsladdningssystem.

Instruktion för att komma igång med laddning av elfordon i Kärleksörten

1. Beställ ett laddkort från eways.se https://my.eways.se/ordercard

2. Ange koden Kärleksört1 vid beställning.

5. Eways (som är leverantör av systemet) skickar ut ett digitalt månadskvitto via mail och drar totalbeloppet för vilket du laddat från det kort du registrerat.

3. Som betalningsmedel kopplat till laddkortet kan du välja Visa, Mastercard eller American Express.

4. Priset för laddning i Kärleksörtens samfällighet inklusive moms är en rörlig avgift per kWh där elskatt mm läggs till ett snittpris per månad. Prisändringar meddelas av Kärleksörtens samfällighets styrelse här på hemsidan. Priset på el vid laddboxen är från 1 mars -24 och tills vidare 2.50 kr/kWh. Efter 12 månader debiteras dessutom en fast avgift på 59 kr/månad.

5. Det är endast det beställda laddkortet från Eways som fungerar i Kärleksörten men det fungerar även på de flesta publika laddningsstationer som Eways sköter ute i landet.

6. På övriga laddplatser kan man använda sitt vanliga betal/kreditkort.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.